CLINIC D’ENGANXES DE TRADICIÓ

El dia 23 de novembre passat va tenir lloc un clínic sobre enganxes de tradició, organitzat per el Club d’Enganxes i Equitació de Catalunya a les instal·lacions propietat del Sr. Ramón Ventosa a La Bisbal del Penedès.

El clínic, dirigit principalment als socis del CEiEC, tenia la finalitat de promocionar l’enganxe de tradició a partir de l’anàlisi del reglament, del repàs de  bones pràctiques, etc.

El clínic va ser dirigit pel gran expert i, a la vegada, jutge nacional, Sr. Josep M. Tresserras que va impartir la xerrada de manera didàctica i molt amena. Posteriorment, va tenir lloc un col.loqui en el que es varen formular moltes qüestions que van obtenir resposta de forma àgil i precisa. Assistiren un bon nombre de socis i afeccionats que, sens dubte, varen treure un bon profit del acte. Agraïm des de aquestes línees al nostre bon amic Josep Mª por la seva  disposició i  col·laboració envers el nostre club sempre que li demanem.

IMG_0772

Foto en el moment de la xerrada del Sr. Josep Mª Tresserras

El Club d’Enganxes i Equitació de Catalunya, entre altres activitats que figuren en el seu programa anual, du a terme el Concurs d’Estil i Elegància dedicat a l’enganxe de tradició, enguany serà la sexta edició i es celebrarà al Parc de la Ciutadella de Barcelona el proper diumenge, dia 14 de desembre.

2014-11-23 13.20.24

Foto en la que veiem al Sr. Josep Mª. Tresserras conversant  amb alguns dels assistentes.

ASC_4725-1

 Visita a la col·lecció de carruatges del Sr. Ramón Ventosa, al que donem les gracies per la seva acollida i per fer possible el clínic.

El Club de Enganxes procurarà, en el futur, dedicar més activitats a l’enganxe de tradició. Amb aquest objectiu, pretén comptar amb la col.laboració d’entitats i persones, com el Sr. Ventosa i el Sr. Tresserras, per promocionar i donar a conèixer de forma més intensa l’enganxe de tradició a Cataluña.

2014-11-23 13.24.36

 Foto en la que veiem al Sr. Ramón Ventosa, propietari de la col·lecció visitada.